Grow Up High School
Kasvukilpailu.fi -sivustolle

Kasvuyrittäjyyden aktivointi EAKR-hanke

Kasvuyrittäjyyden tukemiseksi Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on käynnistänyt yhdessä Seinäjoen ammattikorkeakoulun, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin ja Seinäjoen kaupungin kanssa EU:n rahoittaman (EAKR)  Kasvuyrittäjyyden aktivointi -hankkeen, jonka tarkoituksena on tukea alueen kasvuyrittäjyyttä.

Hankkeen tavoitteena on kehittää paikallista kasvuyrittäjyyden ekosysteemiä, Benchmarkata muita kasvuyrittäjyysohjelmia sekä kansallisesti että kansainvälisesti, herätellä yrittäjien kasvumotivaatiota ja kehittää kasvuyrittäjien liiketoimintaosaamista. 

Osana kasvuyrittäjyyden aktivointihanketta vuoden 2016 alussa käynnistyy Grow up High school pilotti, jolla tuetaan kasvua hakevia yrityksiä. Yrityksille tarjotaan seminaareja, työpajoja sekä konkreettista apua strategisen suunnittelun tueksi. Järjestettävät seminaarit ovat avoinna kaikille asiasta kiinnostuneille, varsinaiseen pilottiin mahtuu mukaan 8-12 yritystä.

Projektin kohderyhmät ovat:

1) Olemassa olevat kasvuyritykset
2) Ei-kasvuyritysten motivointi kasvuun positiivisen ilmapiirin ja hyvien esimerkkien avulla
3) Kasvuyrittäjyyden julkiset ja yksityiset asiantuntijat

Hankkeen toimenpiteet tavoittavat välillisesti 3000 yritystä, asiantuntijaa ja julkishallinnon edustajaa. Näistä 10% on nykyisiä kasvuyrityksiä, 88% yrityksiä joiden kasvumotivaatiota ja halukkuutta pyritään lisäämään, ja 2% julkisia ja yksityisiä kasvuyrittäjyyteen liittyviä asiantuntijoita ja palvelutarjoajia.