Grow Up High School
Kasvukilpailu.fi -sivustolle

Mitä Grow UP High School tarkoittaa?

Grow up High school on menestysnälkäisille eteläpohjalaisille yrityksille tarkoitettu hanke, joka auttaa yrityksiä kasvamaan. Hanke pitää sisällään niin seminaareja, työpajoja kuin konkreettista apua strategisen suunnittelun tueksi. Hankkeen seminaarit ovat avoinna kaikille halukkaille, pilottiin mahtuu mukaan 8-12 yritystä.

 

Pilotti on epämuodollinen, liiketoiminnan kasvuun keskittyvä ryhmä, jossa yrittäjät voivat haastaa yrityksensä ja tuulettaa ajatuksiaan. Yritykset saavat pilotissa käytännön työvälineitä liiketoimintaosaamisen kehittämiseksi, tarkoituksena auttaa yritystä menestymään. Pilottiin haetaan yrityksiä, joilla on aito omakohtainen hinku kehittää yritystään ja kasvaa. Kaikki toimenpiteet ovat yrityskohtaista sparrausta lukuun ottamatta osallistujille maksuttomia ja yritykset voivat itse valita mihin ottavat osaa. Projekti alkaa tammikuussa 2016 ja kestää kesäkuuhun 2017. Grow Up High school muodostuu seuraavista osista:

 

  • Teemaseminaarit (8 kpl) - Yritykset saavat luennoilla uusia ideoita, näkökulmia ja käytännön työvälineitä Suomen parhailta asiantuntijoilta.
  • Työpajat (8 kpl) - Yritykset saavat pienryhmissä sparrausta kokeneilta asiantuntijoilta liiketoimintansa kehittämiseksi teemaseminaarien aiheista.
  • Yritysmentori – Osallistujilla on mahdollisuus saada tuekseen kokenut yrittäjä, jonka kanssa voi keskustella luottamuksella liiketoimintaan liittyvistä asioista
  • Hallitustyöskentely - Yrityksiä autetaan kehittämään hallitustyöskentelyä strategisen suunnittelun tueksi (voi tarkoittaa myös ”advisory boardia”).
  • Keskusteluryhmä – Osallistujat voivat keskustella omassa ryhmässä toisten yrittäjien kanssa arjen haasteista.
  • Yrityskohtainen sparraus - Osallistujilla on halutessaan mahdollisuus hankkia yrityskohtaista sparrausta omien tarpeidensa mukaan. Halukkaita autetaan hakemaan rahoitusta kuluihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekti etenee seuraavalla tavalla: